De nieuwe zetel :)

19-09-2013 15:14

Hallo iedereen,

 

Vorige week kwamen we op het idee, laten we een tweedehands zetel kopen voor onze schat, dan ligt hij buiten in zijn hokje toch ook van de grond.

Zo gezegd, zo gedaan. Na enkele kringloopwinkels bezocht te hebben, besloten we ook het internet af te schuimen en ja, we vonden een geschikt exemplaar. Hij was nog gratis ook!! Gratis af te halen in Laakdal. Gebeld, remorque aangepikt en we gingen hem ophalen. Natuurlijk zat onze Bors bij in de auto. De eigenaars deden er niet graag afstand van, maar ze hadden gewoon geen plaats meer.

2 dagen nadat we hem hadden opgehaald, probeerden we hem in zijn hok te plaatsen. Spijtig genoeg moest de deur eruit. Na wat wring en sleurwerk, kwam de deur los en kon de zetel binnen. We zeiden tegen elkaar, laten we onze Bors er maar enkele uurtjes in terwijl we thuis zijn, dan kunnen we hem in de gaten houden.

En ja, dat was nodig, na 1 uur had hij de volledige 2 leuningen al gesloopt. Niets bleef er nog vanover en wat er nog het ergste aan was, hij vond het nog lekker ook. Gelukkig waren we er optijd bij en konden we de meeste stukken nog terugvinden.

Dus spijtig van de zetel, maar die was na 1 uur al gereed voor het containerpark. De deur er terug uit en de zetel terug op de remorque.

We zullen een nieuwe oplossing moeten vinden voor de komende winter.

Misschien een sloopvrij exemplaat zoeken (beton) :)