Spaghettidag bij Hailyssa's House

01-09-2013 21:00

1 september 2013 een dag om naar uit te kijken. Een maand geleden kregen we de uitnodiging in de bus. De fokker van onze Bors organiseerde voor de eerste keer een bijeenkomst voor alle honden die zij ooit gefokt hadden en hun baasjes. Dus bijna alle broertjes en zusjes van onze Bors waren op dit evenement aanwezig.

Joepie, dit konden we niet missen.

's Morgens wilt onze lieve schat niet eten, hij voelt dat we vandaag iets leuks gaan doen en hij kan niet wachten om in de auto te springen.

Vooraleer wij de kans krijgen om de bench in de auto te plaatsen heeft Mijnheer zijn plaats in de auto al veroverd.

Na een korte rit tot in Koersel (Beringen) komen we aan op de plaats van bestemming. Onze Bors is uitgelaten van vreugde en sprint dadelijk tot bij Simonne en Roger. ( de fokker van onze Bors)

Na de eerste kennismaking met Mylady Marylynn (de nieuwe pup van onze fokker) volgt de kennismaking met de broers en zussen.

Hij denkt dat alle teefjes voor hem zijn en laat dit ook duidelijk merken, met zijn 1 jaar is hij toch wel de actiefste van de hoop. Gekke sprongen en de bijhorende uithaalbewegingen om Koen uit zijn evenwicht te brengen horen hier bij, maar tevergeefs moet onze Bors het onderspit delven. Koen houdt goed stand en onze Bors komt van een kale reis thuis. Geen teefjes kunnen dekken, tot zijn grote spijt. :)

Na de korte kennismaking van honden en baasjes volgt de groepsfoto. Simonne en Roger zijn zo fier als een gieter als ze al hun kleine schatten zo zien blinken naast hun baasjes. Ze weten dat al hun honden goed zijn terecht gekomen en daar doen ze het uiteindelijk ook voor.

Voor de liefde van hun honden.

We starten de geplande wandeling en Roger leidt de groep door de uitgestrekte bossen. Een prachtige wandeling die gerust nog langer had mogen duren.

Terug aangekomen wacht ons een heerlijke spaghetti en een gezellige babbel. Alle honden genieten even van een welverdiende rust en de baasjes nemen gretig plaats aan tafel.

De eerste spaghettidag was een succes.

Alvast een dikke merci aan Simonne en Roger, het was een onvergetelijke dag.